Ash mode

Freesat V8 combo
Freesat V8 pro
Freesat V8 Finder
Freesat V8 golden
Freesat V8 super
Freesat & GTMedia V8 nova

Moderators: admin, Rambo, Freesat Team

Guillermoleon
Posts: 108
Joined: Sat Aug 20, 2016 10:24 pm

Ash mode

Postby Guillermoleon » Wed May 16, 2018 11:35 am

Fue bueno mientras duro; lllego ash mode y acabo con esto

kroll
Posts: 85
Joined: Wed May 03, 2017 1:29 am
Location: mexico
Contact:

Re: Ash mode

Postby kroll » Wed May 16, 2018 4:15 pm

El hash mode siempre estuvo ahi ,lo que cambia es el algoritmo
10 foot prime focus c band dish w/36 actuator pansat ap-3000 positioner at full arc & freesat V7

User avatar
iq180
网站管理员
Posts: 521
Joined: Thu Aug 11, 2016 2:55 pm

Re: Ash mode

Postby iq180 » Wed May 16, 2018 4:40 pm

Guillermoleon wrote:Fue bueno mientras duro; lllego ash mode y acabo con esto


I have seen this before on an openbox X5, it was a bad software update, I have nexer seen it on a freesat receiver, I fixed the X5 with a new software update, I had to rename the software and force it to update on boot by pressing ok as it was booting, that was years ago, you can try and google the problem and see what you find.

rafelingojuryu
Posts: 109
Joined: Tue Oct 03, 2017 5:11 pm

Re: Ash mode

Postby rafelingojuryu » Wed May 16, 2018 5:52 pm

but the ask is, their going to develop a new up grade for the products.

User avatar
iq180
网站管理员
Posts: 521
Joined: Thu Aug 11, 2016 2:55 pm

Re: Ash mode

Postby iq180 » Wed May 16, 2018 6:02 pm

rafelingojuryu wrote:but the ask is, their going to develop a new up grade for the products.


It's not clear what he wants, ASH mode is one thing and Hash mode is another and then there is the fact that my Spanish is not good,LOL.

User avatar
konstantine
Posts: 10
Joined: Fri Feb 02, 2018 6:46 pm

Re: Ash mode

Postby konstantine » Wed May 16, 2018 8:17 pm

ASH errror is common issue on ALi SOC based satellite receivers.You can try to write new software thru rs232 port. Second method is external program IC(winbond) with flash dump.

Guillermoleon
Posts: 108
Joined: Sat Aug 20, 2016 10:24 pm

Re: Ash mode

Postby Guillermoleon » Wed May 16, 2018 9:07 pm

Depronto error de gramatica , pero el problema esta vigente, je je

Gilbert29
Posts: 126
Joined: Sun Feb 12, 2017 8:22 pm

Re: Ash mode

Postby Gilbert29 » Wed May 16, 2018 9:17 pm

En enero cuando dejaron de verse los canales sports 24 entonces cambiaron a hash mode como ahora los del tp 3911 del 58w? Saludos


Return to “Freesat & GTMedia V8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests