SOS v8 nova AYUDA

Freesat V8 combo
Freesat V8 pro
Freesat V8 Finder
Freesat V8 golden
Freesat V8 super
Freesat & GTMedia V8 nova

Moderators: admin, Rambo, Freesat Team

elchusco
Posts: 3
Joined: Wed May 23, 2018 3:32 pm

SOS v8 nova AYUDA

Postby elchusco » Thu May 24, 2018 9:21 am

pimero actualice un nuevo firm q vi,(antes hice un volcado al usb creando copia de seguridad) al ver que era igual intente cargar de nuevo el que venia en el aparato por usb y al empezar a cargar se quedo la pantalla en L060 y todo negro en la tv,solo sale el logo cuando enciendo el aparato y se pone de nuevo a cargar hasta llegar a eso L060 y ahi lo tengo. alguien puede ayudarme? gracias

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 2513
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby Feralkiwi » Thu May 24, 2018 9:45 am

A flash.bin recovery is done like this..

Place a copy of the unpacked software (the .bin file) on a USB stick and rename it "flash.bin"
With the USB in the unit, power on while repeat pressing "Menu" on the remote. You must use the V7 remote on the V7.
The unit should reload the software.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

elchusco
Posts: 3
Joined: Wed May 23, 2018 3:32 pm

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby elchusco » Thu May 24, 2018 10:09 am

Gracias por intentar ayudarme,hice eso y ahora se queda en L093 , de ahi no pasa,alguna solucion?

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 1000
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby cpr43 » Thu May 24, 2018 10:15 am

Trata con esta herramienta

viewtopic.php?f=51&t=7535

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 2513
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby Feralkiwi » Thu May 24, 2018 10:33 am

I would down load a fresh copy of the software and try again, or try with the older version from here
It is in Eak_Dumnern's post Fri Apr 27, 2018.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

elchusco
Posts: 3
Joined: Wed May 23, 2018 3:32 pm

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby elchusco » Thu May 24, 2018 10:33 am

es para hacerlo por cable no ? donde `puedo comprarlo? gracias

SNiPeR
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2018 4:54 pm

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby SNiPeR » Tue Jun 12, 2018 4:58 pm

same problem, black screen after update firmware.

any solution?

I tried:

- Rename bin to flash.bin and press de OK button when startup the GTMedia.
- Put the .img into usb, but not working...

I can't do anything... Is bricked my new GtMedia? It's new...

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 2513
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby Feralkiwi » Tue Jun 12, 2018 8:13 pm

A flash.bin recovery is done like this..

Place a copy of the unpacked software (the .bin file) on a USB stick and rename it "flash.bin"
With the USB in the unit, power on while repeat pressing "Menu" on the remote. You must use the V7 remote on the V7.
The unit should reload the software.

Not the "OK" button
This is the method for the Nova, not the GTC.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

SNiPeR
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2018 4:54 pm

Re: SOS v8 nova AYUDA

Postby SNiPeR » Wed Jun 13, 2018 4:21 pm

Feralkiwi wrote:A flash.bin recovery is done like this..

Place a copy of the unpacked software (the .bin file) on a USB stick and rename it "flash.bin"
With the USB in the unit, power on while repeat pressing "Menu" on the remote. You must use the V7 remote on the V7.
The unit should reload the software.

Not the "OK" button
This is the method for the Nova, not the GTC.

Owen


Hi Owen.. Thank you so much! My deco live again! But yesterday I bought other... I've got 2 GTmedia! :o


Return to “Freesat & GTMedia V8”

Who is online

Users browsing this forum: Bilalahmadrather and 11 guests