Cannot receive anything

GTMedia V9 super

Moderators: admin, Rambo, Freesat Team

Sdu77x
Posts: 1
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:34 pm

Cannot receive anything

Postby Sdu77x » Fri Apr 13, 2018 2:01 pm

Help please! What does it mean an incompatible video signal have been received. Check the output devise settings. I only bought the box about a month ago and I cannot watch anything now. I have a Freesat V9 Pro used in SG.

User avatar
iq180
网站管理员
Posts: 496
Joined: Thu Aug 11, 2016 2:55 pm

Re: Cannot receive anything

Postby iq180 » Fri Apr 13, 2018 2:35 pm

Sdu77x wrote:Help please! What does it mean an incompatible video signal have been received. Check the output devise settings. I only bought the box about a month ago and I cannot watch anything now. I have a Freesat V9 Pro used in SG.


Press the green button on the remote 2 times to see if it's stuck in PAL mode.

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 2418
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: Cannot receive anything

Postby Feralkiwi » Sat Apr 14, 2018 1:15 am

Some older HDMI types are not supported from Freesat.
Try different resolutions and NTSC ? PAL as iq180 said.

If all fails use the AV output.

owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.


Return to “Freesat & GTMedia V9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest