Freesat v7hd

Freesat / GTMedia V7S,
Freesat V7 HD,
Freesat V7 max,
Freesat V7 combo

Moderators: admin, Rambo, Freesat Team

Sega
Posts: 13
Joined: Tue Jul 24, 2018 10:47 am

Freesat v7hd

Postby Sega » Sun Aug 12, 2018 6:50 am

My box remote control sometimes No working ,4 press button is not active

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 2515
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: Freesat v7hd

Postby Feralkiwi » Sun Aug 12, 2018 10:56 pm

Look at the IR LED in the end of the remote with a digital camera.
You should see it flashing when you press the buttons.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.


Return to “Freesat & GTMedia V7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests